2023 LBK NAGYKÖVETEI:


Life with Lashes by Csizmadia Eszter

Szalon címe:
 8800 Nagykanizsa, Kazanlak krt. 2/D

Bejelentkezés: 
+36 30 459 4321

Email: 
cseszty@icloud.com

Bemutatkozás: 
Csizmadia Eszter vagyok, szépségtanácsadó és műszempilla stylist.
2016-ban kezdtem ismerkedni a szempillaépítéssel, de csak később, 2022 áprilisában nyitottam meg üzletemet Nagykanizsán.
Szinte a márka piacra kerülése óta az LBK pillákkal dolgozom, amivel én és a vendégeim is tökéletesen elégedettek vagyunk! A munkámat a lelkiismeretesség és a vendégek igényeinek maximális kielégítése jellemzi, amit szerencsére az LBK pillákkal könnyedén tudok teljesíteni.LINDO Beauty Studio

Szalon címe: 
3700 Kazincbarcika Jókai tér 6. 1/8

Bejelentkezés: 
+36 30 908 9338

Bemutatkozás: 
A szempillázást 2020. novemberében kezdtem, rá 1-2 hónapra már fel is dobta a Facebook az LBK oldalát, felvettem egyből Kamillával a kapcsolatot és igazából innentől kezdve csak is az Ő termékeivel dolgoztam.
Kezdőként nekem nagy segítség volt, hogy ilyen pillákkal dolgozhatok és nagyban megkönnyítette, hogy nem csak 1-2D tudtam építeni, hanem akár 10D -t is, pedig akkor még nagyon kezdő voltam.
A vendégköröm ezáltal sokkal gyorsabban épült, pedig még a Covid is bekavart akkor! Most már hogy eltelt ennyi idő én is látom mennyit fejlődtem és hogy a szettek, amiket építek szépek és tartósak. A vendégeim nagyon szeretik a munkámat. Nem vagyok egy öndicsérő, de arra büszke vagyok, hogy akik az elmúlt, lassan 3 évben kezdtek el hozzám járni, azok továbbra is itt vannak velem. Senkinek sincs megritkulva a saját pillácskája, sőt vannak olyan vendégek, akik kb 1 éve jöttek át hozzám, akkor nagyon ritka pillákkal, építettem nekik egy 4 D-t de olyan volt mintha 1-2 D lett volna, most 1 év után gyönyörű sűrű pillákat tudok nekik készíteni.
Borsod megyében, Kazincbarcikán van a saját szalonom, ahol dolgozom, LINDO Beauty Studio néven található meg. 2021.októberében.️
Nagyon szeretem a termékeket, nagyon jó minőségűek, szépek a fanok kialakítása, megfelelő a méretezése is. Ezt csak azért írtam le mert nekem készítettek egy "híres," márkás előrefanolt szettet, de se a fanok kialakítása se a méretezés nem tetszett.
Tehát köszönöm nektek, hogy segítitek a munkámat, és segítetek, hogy a vendégeim elégedettek legyen.