Rólam

Sziasztok Lányok!

Takács Kamilla vagyok, 8 éve foglalkozom szempilla építéssel. Évek óta kerestem a titkát a minőségi, de gyors munkának, végül 5 éve találkoztam ezzel a termékkel Németországban. Először saját magamon tapasztaltam meg, hogy milyen ezeket a szempillákat viselni. Akkor el is határoztam, hogy felkutatom azt a gyártót, aki olyan minőséget tud nekem adni, amivel öröm dolgozni. Kalandozásom során rengeteg termékkel találkoztam és jó pár gyártóval volt rossz tapasztalatom. Mígnem, megtaláltam a tökéleteset! Egy olyan gyártót, aki az én igényeimre szabva készíti el nekem a minőségi termékeket, amivel bátran képviselhetem magamat a piacon. Én határozom meg a Fan-ok szélességét, vastagságát, a tő hosszát, vagyis mindent, ami nekünk pillásoknak fontos a tökéletes munkához. Így 2019-ben indítottam el az értékesítés majd nemsokára rá nyitottam meg a webshopomat is. Hála a precíz munkáknak és termékeknek, a mai napig egy elégedetlen vásárlóval sem találkoztam.

Sajnos egyre több a gyenge minőségű, első ránézésre "ugyan olyan " termék jelenik meg a népszerű ázsiai viszonteladói portálokon. Valójában ezek a termékek minőségükben össze sem hasonlíthatóak az általam forgalmazottokkal. Azok a termékek nagyüzemben gépek által készülnek 30-50% selejt aránnyal, míg az LBK termékei az 1% selejt arányt sem érik el (amennyiben valaki mégsem így tapasztalja azonnal cserélem neki a terméket). Számomra a színvonal fenntartása, a minőség és a vevők elégedettsége a legfontosabb.

Köszönöm a bizalmatokat és további sok örömteli munkát kívánok a termékeimmel. Bármilyen kérdésetekkel forduljatok hozzám bizalommal.